Event

ILK #4 – “A Kinky Fairytale”
23
Apr
2016
24
Apr
2016

ILK #4 – “A Kinky Fairytale”

  • Location:Nieuwkuijk
  • Venue:De Ster
  • Length:09:00 pm – 04:30 am
  • Sold Out

I Love Kinky “A Kinky Fairytale”.

“He was her Dark Fairytale and she was his twisted fantasy. And together they made magic”… J.S.Weatherhead.
Voor ons is een sprookje werkelijkheid geworden! Na de voorgaande succesvolle edities gaan we jullie met deze vierde editie wederom betoveren met spannende shows en de knallende sounds van onze dj’s, dit keer in het prachtige decor van “A Kinky Fairytale”.
Laat je meenemen in magische sferen, geniet van de unieke kinky beleving waar je altijd al over hebt gefantaseerd en laat je betoveren door de opzwepende muziek.

De 4e editie zal plaatsvinden in een nieuwe en grotere locatie, namelijk in De Ster in Nieuwkuijk. Deze prachtige club biedt een legio aan mogelijkheden! Zo is er een schitterende main met topgeluid en een heerlijke loungeruimte waar je je even lekker kunt terugtrekken. Ook worden er weer spannende ruimtes ingericht waar je je meest stoute dromen kunt laten uitkomen, geprikkeld door al het moois wat je op dit feest zult gaan beleven.

ILK is een feest voor koppels van alle seksualiteiten. We maken geen onderscheid, maar hebben wel als regel dat je niet alleen mag komen, single mannen kunnen geweigerd worden, meer info via Infodesk@ilovekinky.nl.

Ook tijdens deze vierde editie zorgen wij dat het jullie aan niets ontbreekt en dat je avond eindigt in een ultieme ervaring.
✨✨ Let’s make magic! ✨✨

Facebook pagina: https://www.facebook.com/Ilovekinkyevent
Facebook groep: https://www.facebook.com/groups/304810806395515/?fref=ts
Facebook event: https://www.facebook.com/events/559630657522965/
Website: www.ilovekinky.nl
Facebook Kinky bus: https://www.facebook.com/events/1528361664126568/

I Love Kinky