Event

ILK #10 – “My Kinky Valentine #2”

ILK #10 – “My Kinky Valentine #2”

  • Sold Out

═════════ I LOVE KINKY “MY KINKY VALENTINE” ═════════

Op 10 februari 2018 organiseren wij alweer de 10e editie van I love Kinky, waarvan 1 jaar in Club Organza!
Afgelopen februari was de 6e editie, “My Kinky Valentine”, de aftrap van I Love Kinky in Organza, en net als alle edities nadien bomvol en uitverkocht. En ook voor deze editie wordt Organza weer helemaal omgetoverd in Kinky Valentine sferen! Onze bezoekers worden opnieuw getrakteerd op allemaal heerlijke extra’s, onze top dj’s zullen weer zorgen voor een weergaloos orgasme aan geluid en ook ons entertainment zullen onze bezoekers weer “boeien” met hun spannende performance.

▬▬▬▬ “MY KINKY VALENTINE” IN CLUB ORGANZA ▬▬▬▬
Speciaal voor I Love Kinky zijn er in Organza twee verschillende dancearea’s ingericht. In de main area staat een danskooi en een danspaal en is er een verhoging met spiegelwand. In de 2e dance area, tevens rookruimte, zijn diverse loungehoekjes aanwezig.
Club Organza is van alle gemakken voorzien: gratis parkeren, lockers, luxe en ruim ingerichte speelruimtes, een compleet ingerichte BDSM ruimte en douches. Bij Organza wordt gewerkt met een Paycard systeem, dus geen gedoe met muntjes. Het tegoed wat je op je kaart zet blijft op je kaart staan t/m 2 jaar na je laatste bezoek aan Organza!

▬▬▬▬ DRESSCODE ▬▬▬▬
Strikte dresscode: Lak, leer, latex, metal, uniforms, plastic, rubber, fetish-burlesque, fetish glamour, rubber, pvc, nep leer, bodypaint, baroque, fetish animal, medical, fetish-goth, fetish steam-punk, géén jeans, géén sportschoenen.

▬▬▬▬ TICKETS EN INFO ▬▬▬▬
De wensen van onze bezoekers zijn voor ons de belangrijkste leidraad. Betrouwbaarheid, respect, tolerantie en discretie zijn onze belangrijkste steekwoorden. Mensen van alle seksuele geaardheden zijn bij ons uiteraard welkom. LGBT friendly! Alleenstaande mannen kunnen worden geweigerd. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de organisatie van I Love Kinky: infodesk@ilovekinky.nl

Earlybird tickets zijn binnenkort verkrijgbaar bij:
• Paylogic
• Primera shops

More info:
★ Facebook pagina: http://bit.ly/266QVaJ *
★ Facebook besloten groep: http://bit.ly/1qNJ2GU *
★ Website: www.ilovekinky.nl
★ Instagram: http://bit.ly/2mHVx7R *
★ SDC: http://bit.ly/2ne9eMS *
(*Let op: dit zijn veilige links naar ILK gerelateerde pagina’s, door ons gebruikt om de url te verkorten!)

Zorg dat je ook de 10e editie van I Love Kinky niet gaat missen!

💞 Will you be my Kinky Valentine? 💞

I Love Kinky