Event

ILK #2 – “Second Edition”
29
Aug
2015
30
Aug
2015

ILK #2 – “Second Edition”

  • Location:zoetermeer
  • Venue:Club ENVY
  • Length:10:00 pm – 06:00 am
  • Sold Out

Na de start van onze eerste soft-editie, proberen wij onze naam waar te maken en jullie welkom te heten op onze tweede-editie van I Love Kinky. Wij vinden respect voor elkaar belangrijk dus daarom wordt dit een editie waarbij jij je volledig kunt laten gaan, jezelf en elkaar kunt ontdekken en een kijkje kunt nemen bij de dingen waar je interesse al langer door wordt gewekt. Gelegenheid genoeg om aan je trekken te komen bij deze geweldige locatie waar je verrast zult worden door verschillende ruimtes onder het genot van de stapel DJ’s die we voor je in pacht hebben.

Hopelijk zullen zij samen met je eigen ervaringen ervoor zorgen dat je avond eindigt in een ultieme ervaring.­ I Love Kinky is een feestje voor koppels van alle seksualiteiten.­ Wij maken geen onderscheid, maar hebben wel als regel dat je als single man geweigerd wordt.­
Mannen zijn dus verplicht in gezelschap van een dame te zijn.­

We weten zeker dat als je eenmaal onze partyvibe hebt gevoeld, je direct verslaafd bent en er de volgende keer ook weer bij wil zijn! Dat willen wij natuurlijk ook dus laat vooral weten hoe je de avond hebt ervaren en misschien gaan de volgende keer nog wel meer spannende mensen met je mee! Bestel op tijd je ticket, want de second-edition gaat nog gezelliger en spannender worden dan de soft-edition.

Dit feest wil je toch niet missen?!

I Love Kinky