Event

ILK #14 – “My Kinky Valentine #3”
16
Feb
2019
17
Feb
2019

ILK #14 – “My Kinky Valentine #3”

  • Location:Breukelen, Haarrijnweg 1
  • Venue:Club Organza
  • Length:21:00 – 04:30

═════════ I LOVE KINKY “MY KINKY VALENTINE #3” ═════════

Will you be my Kinky Valentine?

Op 16 februari 2018 organiseren wij de 14e editie van I love Kinky: “My Kinky Valentine #3”. Wat is er fijner dan daags na Valentijn je Kinky fantasieën en ideeën werkelijkheid te laten worden, samen met je partner? Heerlijk dansen op de opzwepende beats van onze dj’s of heerlijk spelen in de speciaal voor I Love Kinky geopende BDSM speelruimte, alles is mogelijk. Onze entertainers zullen jullie fantasieën alleen nog maar meer prikkelen. Ook deze editie wordt er weer één om nooit te vergeten!
Alle voorgaande edities van I Love Kinky waren vollédig uitverkocht, dus schaf je tickets op tijd aan als je er ook deze editie weer bij wilt zijn!

▬▬▬▬ “MY KINKY VAKENTINE” IN CLUB ORGANZA ▬▬▬▬
Speciaal voor I Love Kinky zijn er in Organza twee verschillende dancearea’s ingericht. In de main area staan een danskooi en een danspaal en is er een verhoogde dansvloer met spiegelwand. In de 2e dance area, tevens rookruimte, zijn diverse lounge zitjes aanwezig.
Club Organza is van alle gemakken voorzien: gratis parkeren, lockers, luxe, ruime en speciaal voor ILK discreet ingerichte speelruimtes, een compleet ingerichte BDSM ruimte en douches. Bij Organza wordt gewerkt met een Paycard systeem, dus geen gedoe met muntjes. Het tegoed wat je op je kaart zet blijft op je kaart staan t/m 2 jaar na je laatste bezoek aan Organza!

▬▬▬▬ DRESSCODE ▬▬▬▬
Strikte fetish/kinky dresscode: Lak, (immitatie-)leer, latex, metal, rubber, neopreen, pvc, bodypaint, bondage, bodytaping. Géén jeans, géén sportschoenen, stoffen kleding wordt ábsoluut geweigerd, no refund! De beslissing van de doorbitch is definitief!

▬▬▬▬ TICKETS EN INFO ▬▬▬▬
De wensen van onze bezoekers zijn voor ons de belangrijkste leidraad. Betrouwbaarheid, respect, tolerantie en discretie zijn onze belangrijkste steekwoorden. Mensen van alle seksuele geaardheden zijn bij ons uiteraard welkom, 100% LGBT friendly. Alleenstaande mannen kunnen worden geweigerd. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de organisatie van I Love Kinky: infodesk@ilovekinky.nl

Earlybird tickets zijn binnenkort verkrijgbaar bij:
• Paylogic
• Primera shops

More info:
★ Facebook pagina: http://bit.ly/266QVaJ
★ Facebook besloten groep: http://bit.ly/1qNJ2GU
★ Facebook event 16 februari 2019: https://www.facebook.com/events/1955041708133323/
★ Website: www.ilovekinky.nl
★ Instagram: http://bit.ly/2mHVx7R
★ SDC: http://bit.ly/2ne9eMS

Zorg dat je ook deze 14e editie van I Love Kinky niet gaat missen!

 

 

 

 

 

 

 

 

I Love Kinky